2020-03-26 07:59:14• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Ne hozzon semmilyen drasztikus lépést párkapcsolati ügyekben

Napi horoszkóp március 26-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold ma délben átlép a Bika jegyébe, ahol kvadrátot alkot a Szaturnusszal: realizálódik egy nagyobb veszteség, ami miatt az ön számára most megnehezül bárkivel a kapcsolattartás, nagyon lehangolt és aggasztja pénzügyi helyzete.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Hold ma az első sorsterületén halad át, és együttállást alkot az Uránusszal, emiatt nyugtalannak érzi magát. Legyen óvatos, ha nem muszáj, ne döntsön hirtelen felindulásból, hiszen a dolgok jóra fordulnak.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Egy külföldi üzleti útja elmarad, ezért rettenetesen dühös. Egy időre elfelejtheti ezt a lehetőséget, de néhány hónap múlva visszatér az esély, mert számítanak az ön szakmai felkészültségére, tapasztaltságára.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A párjával számíthat egy kis összezördülésre a közösen kezelt pénzügyek miatt. Ne hozzon semmilyen drasztikus lépést párkapcsolati ügyekben, mert a problémák hamarosan elsimulnak.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Hold-Szaturnusz fényszög miatt üzletfeleivel adódik némi nézeteltérés, nem értenek egyet a következő lépésekben. Sajnos lehet, hogy az útjaik különválnak, ha mindannyian ilyen makacsul ragaszkodnak a saját szempontjaikhoz.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Lehangoltnak és magányosnak érzi magát, úgy érzi, elutasításban van része partnerétől, pedig ön az, aki azok közeledését is hárítja, akik segíteni vagy vigasztalni próbálják önt.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Legszívesebben valami nagyon vad dolgot tenne. Maradjon veszteg, élje meg az izgalmak iránti vágyát partnerével, vagy nézzen meg egy fantasztikus filmet.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Nagyon ingerült, valószínűleg már túl hosszú ideje van családjával összezárva. Próbáljon meg türelmesebb lenni, és tartózkodjon a hirtelen meghozott döntésektől.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Hold és az Uránusz az ön hatodik sorsterületén találkozik, torokfájás, mandulagyulladás elképzelhető. Ön nem szokott nyavalyogni általában, ha a panasza több napig is fennáll, kérje ki háziorvosa véleményét.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Önnek igazán nehezére esik az otthon tartózkodás... Kemény fizikai munkával levezetheti a felhalmozódott energiáját, esetleg ha van kertje, jót tenne önnek a kertészkedés.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A Hold-Uránusz konjunkció az otthon sorsterületén alakul ki, mindez vitákat eredményez, pattanásig feszül a húr a családtagjaival. Próbáljon meg alkalmazkodni, higgye el ön sem egy könnyű természet, ne csináljon őrültséget.


Halak: II. 19. - III. 20.

Szomszédaival most könnyen konfliktusba keveredhet, ma igencsak perlekedő hangulatban van, és olyan dolgokat vág mások fejéhez, amiket nem is gondol komolyan. Szellemi energiáját fogja inkább termőre, és olvasson, vagy kösse le magát valamivel, amit szívesen csinál otthonában.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: